fredag, april 28, 2006

På tide å skrive litt igjen :)

Det er helg, og jeg nyyyter det! Blir en rolig helg tror jeg.. deilig det. Eksamensstresset siger på.. tenker at jeg kanskje ikke har råd til å ta meg så veldig mye fri likevel :(
Men jeg tar meg i det minste litt tid til å skrive noen velvalgte ord til alle der ute som leser min innholdsrike blogg! (Magny, leser du dette??)
Jeg var inne på Helene sitt space i går, og stjal noen bilder... tenkte jeg ville dele et med dere:



Takk til dere som alltid sier jeg er så fotogen! Nå har jeg virkelig skjønt hva dere mener...
Jeg er jo helt fantastisk vakker :)

hehe...


søndag, april 23, 2006

Fisketur :)

I dag dro jeg og Kenneth ut til Hasseltangen på Fevik. Med engangsgrill, pølser og fiskestang kunne ikke søndagen bli bedre! Eller jo, forresten, fisk!
Å fiske er veldig gøy :) Det var en stund siden sist, men teknikken var ikke glemt, å neida... var ikke min feil at bunnen kom så fort..
Dere lurer sikkert på hvem som fikk de flotte fiskene på bilde! Å, nei, jeg har ikke tenkt å skryte på meg noe nå.. For det var Kenneth som fikk torsken. Men det skal jo sies at han fikk den rett etter jeg hadde tilbudt meg om å bytte plass og rådet han til skifte sluk (hvertfall så sa jeg meg enig i at han burde det...)!
Jeg fikk den nydelige seien :)
Så kosa vi oss med pølser og brus. Nei, jeg så ikke noe skilt om at fjellet kunne sprekke pga varme fra bål eller grill jeg!







onsdag, april 19, 2006

ÅÅ.. det har vært en flott påskeferie! Jeg har hatt noen supre dager med familie og venner :)
Det kommer nok noen bilder ettervært (må bare knabbe fra noen først...)
Kan ikke skrive så mye, for straks kommer Magny, Helene og Kenneth, og vi skal spille Buzz, fikk det til bursdagen min!

søndag, april 09, 2006

Jeg sitter her hjemme på pcn til pappa å kikker igjenom bilder og andre dokumenter. Denne har jeg da lagret i min mappe... :





Noen som føler seg truffet? Hadde vært koselig!

Et bilde jeg fant... Gjett hvem:

fredag, april 07, 2006


God påskeferie!!!


torsdag, april 06, 2006

Trening...

Tro det eller ei, i dag har jeg vært på fotball trening! Express damelag... (7-er fotball).
Det er rundt 7-8 år siden jeg sa midt farvel til Jerv (nå Amazon), og "godfoten" er forsvunnet for å si det sånn!
Men det var veldig moro! En fin erfaring :) Skulle gjerne vært med videre, hadde det ikke vært for at de flytter treningen til tirsdag, og da jobber jeg :( Kjipt!
Trening har dessverre vært en tilbakelagt sak for meg de siste åra, men nå kommer våren, og jeg er klar!
Som dere kanskje vet har jeg fremdeles ikke sertifikat, så da skulle det vel bare mangle at jeg var en sprek sykkelist, og at lange gåturer var en del av hverdagen... Og det er mitt mål. Mitt første skritt nå er jo å skrive alt dette her, så dere som leser (hvis det er noen da...), skal ha kjempestore forventninger til meg i framtiden! Men så er det vel noen av dere som kjenner meg så godt at dere ikke har helt troa likevel... Jeg snakker og snakker om mine ambisjoner, men det blir ofte bare der også... Men jeg skal prøve å ikke skuffe dere ;)

Jeg vil gi en takk til Therese som dro meg med på trening i dag. Du er vel toppen du!

onsdag, april 05, 2006

VÅR!!!

ÅÅ, så deilig :) Sola skinner og det er for varmt å gå med vinterjakke, herlig!
Det beste av alt er at påskeferien er rett rundt hjørnet! Den begynner i morra ettermiddag.
Så skal jeg til Tønsberg et par dager neste uke!! Der skal jeg besøke Tonette, og Øystein kommer fra Moss for å være med oss (haha, det rimte). For dere som ikke vet hvem det er:






Gleder meg til å treffe dere igjen!!

søndag, april 02, 2006

Nå er jeg vel hjemme etter en veldig koselig helg! Hatt mye kvalitetstid med familien til Kenneth! I går var det knall fint vær og vi gikk tur i Drangedals skauer... Hadde med oss naboens bikkje. Jeg vil også ha bikkje når jeg blir stor ;) De vurderte å gi den bort, kunne gjerne tatt den jeg altså, men tror ikke folka i Misjonsalen ville blitt veldig glad da...

I dag er det søndag. Tenkte på om jeg skulle gå ned på møtet i kveld, men så sa det inni meg at jeg burde trene bort alt det gode jeg spiste i helga ;)
Så da ble det til at jeg skrudde på en bibelsk film, Jacob, som jeg fikk til jul, og sykla for harde livet på trimsykkelen! Smart??