tirsdag, oktober 31, 2006

Off, å har e gjort!!!!??

Før innfallet:
















Resultatet av innfallet:

søndag, oktober 29, 2006

Steike, denne mannen er en kunstner på piano!!
Applaus til Stein! Han har virkelig fått en stor gave.










Vi har nådegaver. Jeg tenker ofte på hva min nådegave er... Hva er det Jesus vil bruke meg til? Gud har en plan med mitt liv. Hva er hans plan egentlig? Jeg tenker spesielt på dette når jeg er umotivert og det er kaos rundt hva jeg vil i fremtiden.
"Legg din vei i Herrens hånd, stol på han, så griper han inn"... Jeg syns det er vanskelig jeg, å legge alt i Herrens hender.

"How come you feel empty? I thought you where free. You take with you nothing. Faith is all you can bring. Gettin' ready to leave, we're bound for glory. Can't take no luggage. That storm's comin' fast. His mercy gave us salvation story. Give it all Your heart now. Nothin' will last but Love."
Stein Jonassen


Sjekk denne linken!!

http://www.home.no/haraldweider/dorull.html

Nesten som jeg skulle sagt det selv! Er et godt poeng her! Men jeg føler hele denne diskusjonen går mot slutten nå. Er lei av å prate om det... Noen andre sære ting vi kan diskutere? Jeg har en ting til, men det har også med dopapir å gjøre, så skal tenke litt på om jeg vil ta det opp eller ikke...

lørdag, oktober 21, 2006

Sebastian! 9,5 timer gammel!

Endelig!

Jippi! Sebastian ble født i dag 21.oktober kl.07.09. Han veier 3652 gram, er 51 cm lang og har kullsvart hår!
Er en nydelig gutt! Har bare bilde på mobilen foreløpi, men legger ut her ettervært!

torsdag, oktober 19, 2006

Rettelse til forgje blogg: Nå fikk jeg nettopp vite at det kan gå helt til søndag før lille gullet kommer... Venter i spenning!

onsdag, oktober 18, 2006

I morra skjer det!!

Bildet er nok kjent fra tidligere. Ja, det er min søster Inger Brit som venter en liten. Og det har ho gjort en stund nå... ja faktisk 11 dager over tida! Så i morra drar ho til sykehuset, og ho fødslen skal dras i gang...(eller hva de gjør, hehe. Kan noen si meg hvordan det fungerer egentlig?)
Så da blir ho mamma, og Thomas pappa 19.oktober :) Gleder meg så til det lille mirakle kommer til verden! Det blir stort for tante Anne Margrethe!
Jeg legger ut bilde så fort jeg får et!

onsdag, oktober 11, 2006

ROSA!!!

Som dere ser er jeg gått over fra den rosa bloggen min til denne blå...
Jeg føler mitt rosa-stadie er over! Eller, har jeg noen gang likt rosa??
Etter mye leting blant bilder på datan fant jeg fram til dette... Iført en deilig rosa genser. Men utenom utkledning går jeg lite med rosa. Jeg kjøpte en rosa genser i fjor, har kun gått med den en dag.

Jeg har alltid vært motstander av rosa. Det er veldig søtt på små jenter. Jeg er ikke liten, altså; jeg kler ikke rosa.
Første skoledag hadde alle jentene i klassen rosa sekk, men ikke Anne Margrethe, neida, min var svart med noen mørkelilla streker!
Det var da det begynnte... Så tøff som jeg var utalte jeg meg så sterkt som at jeg HATET rosa.
Jeg følte ettervært jeg ikke kunne stå for disse uttalelsene. Jeg fikk en mer positiv holdning og prøvde ut et par rosa gensere, lagde meg en rosa blogg og trivdes med det. Dette følte jeg ble en omvendelse for meg.
Helt til i går... Jeg trengte en forandring. Jeg følte meg ikke tilfreds hver gang jeg klikket meg inn på bloggen min. Noe var galt! Fargene, det var ikke meg..
Dermed gjorde jeg en forandring, enkelt og greit. Jeg kommer nok til å savne min gamle rosa side nå og da, men det kan jeg leve med. Rosa er prøvd ut.
Konklusjon: jeg trives best IKKE rosa!



mandag, oktober 09, 2006


Yeaa!! På søndag var Sander Benjamin, Annette, Geir Magne og jeg i dyreparken! Det var trivelig. Jeg har ikke sett så mange dyr mens jeg har vært i dyreparken før i allefall, pleier jo som regel å stå i kø til den uhyre morsomme tømmerenna, men den var stengt, noe som de fleste aktivitetene var. Vi hadde nok neppe funnet fram til alle dyra hvis ikke vi hadde hatt kartleser Sander Benjamin:
















Trommene i Mitt Afrika var også populære, aner vi en liten musiker?



"Ka sebran seie???"

onsdag, oktober 04, 2006


REKER!!!



Siden det var så mye diskusjon rundt reker i kommentarene på forgje innlegg, ble jeg innspirert til å skrive litt om reker. I værtfall legge ut et bilde...
For reker er godt! Det er MIN mening!
Men jeg er ingen storspiser av reker, det er bare til de riktige anledningene. Kjøpte faktisk et rekespann for noen uker siden, tenkte det var super godt på skiva. Det var greit nok, men jeg vil nok anbefale reker kun til "festlig lag", IKKE ferdig pillede!! For all del.. da er hele sjarmen med å spise reker borte. Det var litt om min mening om reker, eller rrrægå om du vil!