torsdag, september 20, 2007

Innlegg nr.101: Fotball

Ser nå at Giske og Øyvind fikk den æren av å pryde innlegg nr.100 her på Meg og Mitt. Glad det ble dere :)

Så over til dagens innlegg...

Det er veldig mye fotball å følge med på for tida.

Fotball VM: VM?? sier kanskje du. Ja, om du ikke har fått det med deg så har faktisk Norge akkurat vunnet gruppa si i VM i Kina, og de er videre til sluttspillet og har ikke minst oppnådd målet sitt: Med i OL neste år :) Jentene våre er kjempeflinke! Hva skjer med at damefotball får så lite fokus i Norge? Jeg skjønner at de ligger noen hakk under tippeligaen, men de er blant verdens beste! Og gutter: Er ikke disse fine veltrente damene noe å holde øye med? Heia Norge!

EM-kvalifisering
: Mens damelandslaget koser seg i VM strever herrene våre om plass i EM, ja altså: Europa mesterskap.. Det var en fryktelig spennende kamp mot Hellas. Vi er ikke sikra å komme til EM, men jeg tror vi klarer det.

Champions League
: Jeg er ikke så ivrig på å følge med her. Men ville selvsagt se Chelsea-Rosenborg, som spilte tirsdag. Jeg forberedte meg på et overlegent spill av Chelsea, noe som ikke hadde gjort meg noe særlig, for Rosenborg er det laget jeg holder minst med i Tippeligaen etter Brann. Men jeg slapp alle hemninger og skrek høyt av glede da Sapara skjøt et praktfullt frispark inn i feltet i det 24.minutt og Koppinen setter ballen i MÅÅL. Rosenborg LEDER over Chelsea til pause. Det er helt utrolig. En hvis person sitter/står/hopper ved min side, hyper etter x-antall av Mozart-kuler, men mest spent på om ledelsen vil holde. Ikke så lenge etter pause scorer Chelsea, jeg blir veldig ikke så veldig overraska. Men hva skjer videre?? Jo, kampen blir en pine. Sjanse på sjansen for London laget, men det ender med poengdeling! Det er det villeste jeg har sett på lenge!! Jeg lo og lo av José Mourinho under intervjuet etterpå... men at han skulle gå av som manager etter dette, hadde jeg ikke forutsatt! (kan jo diskuteres om det var på grunn av Rosenborg kampen, men jeg velger å tro det...)

Tippeligaen
: Jeg skal være kort her. Jeg prøver å fortrenge at Brann ligger litt for seg selv i toppen av tabellen. Men koser meg når jeg ser Viking ligge 6 gode poeng foran Rosenborg :) Så er det Odd og Start da... hva skal jeg si. Start har skuffet meg i år. Og Jan Tore Amundsen må se å få fart på lagkameratene i Odd!! Nå lurer du kanskje på om jeg holder med halve tippeligaen... Men sånn er situasjonen: Start og Viking deler min første plass, så holder jeg med Odd etter det pga han ene der ligner på Kenneth...

Har jeg glemt noe aktuell fotball? Ja, jeg vet Premier League holder på for fullt, men det er grenser, jeg kan ikke følge med på alt...

onsdag, september 12, 2007

Giske og Øyvind

25.august 2007 ble disse to turtelduene gift!