tirsdag, mai 26, 2009

KONSERT

På søndag hadde vi konsert på Kafè K i Porsgrunn. Jeg er så glad i den gjengen og gleder meg maks til København tur snart!! :)




























onsdag, mai 13, 2009

Et innlegg jeg har lyst å repetere...

5.mai 2006


Let the music heal your soul!

Jeg fikk spørsmål her en dag om hva jeg ville valgt av å bli blind eller døv...
Det første jeg tenkte på da var at jeg ikke ville miste musikken for alt i verden!

Det var muligens litt volsomt å si, men det er nesten sant.

Musikk betyr utrolig mye for meg, det er en stor del av livet mitt. Har jeg en dårlig dag, er det godt og enten ha et piano og sette seg ved, eller en god cd.
Jeg kan få ut vannvittig mye sinne og frustrasjon gjennom en sang... Ikke bare det selvsagt, men også glede og kjærlighet +++

I fjor var jeg så heldig å ha mange rundt meg med samme tanke. Det var godt å ha noen å dele musikken med, time etter time!
I år er det litt anderledes. Jeg har fått brukt mer tid på meg selv og musikken..

Jeg har lært mye ved å være kun meg og pianoet. Har sluppet å høre hva alle andre syns og synes jeg bør gjøre anderledes. For all del, tilbakemelding er jo viktig, men det har vært godt å kunne forme seg selv, hvis dere skjønner...

Nå ser jeg bare fram til en sommer med mange konserter og tjohei! For en annen ting som gjør meg happyhappy, er å synge for folk.. nå høres det ut som jeg er den selvdiggeren, men det er ikke det jeg mener. På grunn av min dårlige evne til å ordlegge meg, så bare elsker jeg å "spre budskap", som det heter, gjennom sang :)

Det gjør meg glad!

tirsdag, mai 05, 2009

Tromsøtur!

Da var det på tide med en oppdatering! Bildene forteller det meste, Tromsø er et veldig flott sted, og jeg hadde det topp på tur :)

































Var en tur på Polariet. Syns dette bildet var kjempefint inntil jeg så det underlige vesenet nede i venstre hjørne, da ble det plutselig litt creapy.